dimecres, 30 d’abril del 2014

Participació al 1r Vespre de Comunicacions Cièntifiques - IES El Cairat (Esparreguera)

Ahir va tenir lloc la primera edició dels "Vespres de Comunicacions Científiques" que ha engegat aquest any un dels institut amb més tradició en la presentació de treballs de recerca, l'IES El Cairat, d'Esparreguera.

L'organització de l'esdeveniment es va posar en contacte amb nosaltres per si volíem presentar treballs. La resposta per part dels components del Club de Ciència va ser molt positiva i van dir que si.

Finalment,  va estar representat pels dos treballs que ja van ser participants a la passada Exporecerca Jove, Genètica en Societat, de la Júlia, i Projecte VST, de la Carla, la Irene i el Víctor.

La Júlia, la Irene i el Víctor a l'entrada de l'institut.


Va ser presentacions realitzades a partir dels materials que s'han anat desenvolupant en les sessions del Club. Va començar cap a les 18 h de la tarda i va finalitzar cap a les 21 h. Els diferents treballs tenien uns 10 minuts de presentació, repartits per diferents sales del centre (veure quadrícula).



L'experiència va ser molt positiva i amb ganes de repetir. Felicitats a l'IES El Cairat per la seva iniciativa i esperem veure'ns en la propera edició.

Aquí teniu diverses imatges dels treballs i d'una imatge del grup de joves investigadors que van fer les presentacions:

Portada de la presentació de la Júlia

Portada de la presentació de la Carla, la Irene i el Víctor

PROPERAMENT
Un moment de la seva presentació Un moment de la seva presentació


Conjunt de participants a l'esdeveniment


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada